Wij zijn elke dag tot 21:00 bereikbaar! 06-22506841

Spuitwerk

met een proffesionele uitstraling

Een verbluffend strak eindresultaat

Al jarenlang levert Schildersbedrijf Bennenbroek kwalitatief hoogwaardig spuitwerk, uitgevoerd door professionele spuiters. Onlangs is onze spuitcabine gemoderniseerd en uitgebreid. We zijn specialist in het spuiten van binnendeuren. Nieuwe of bestaande deuren nemen we mee naar onze werkplaats en spuiten deze op vakkundige wijze in de gewenste kleur.

Ook binnenwanden en plafonds geven we door middel van spuitwerk een hoogwaardige uitstraling. Deuren, kozijnen, trappen, radiatoren en plinten spuiten we op locatie of in onze professionele spuiterij. In een handomdraai geven we je interieur een metamorfose. We komen graag bij je langs voor een deskundig advies.

De reden waarom wij de laatste jaren voornamelijk spuitwerk verzorgen, is dat het een nóg strakker en egaler resultaat geeft dan ooit met traditioneel schilderwerk kan worden bewerkstelligt. Met name voor grotere oppervlakten is spuiten een efficiënte werkwijze. Er is namelijk geen sprake van een rol- of strijkstructuur en de verflaag heeft overal dezelfde dikte.

Contact

Bel ons gerust!

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

06-22506841 info@schildersbedrijfbennenbroek.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×